2.3.12

Hjemmelavet Chili Cheese Tops



Jeg er simpelthen blevet afhængig af Chili Cheese Tops fra McDonalds, og det er alt for dårligt. Der ryger en masse penge på det, og det er en vane, som jeg skal sætte en stopper for! Jeg havde aftalt med en veninde, om at vi skulle hjem til mig en dag og lave hjemmelavet chili cheese tops. Det endte med at vi inviteret to af vores venner hjem til mig, så de også kunne få en smagsprøve. Det var en rigtig hyggelig dag med både film, chili cheese tops og hygge. Vi vidste dog ikke hvordan vi skulle takle chile cheese top-processen, men vi fandt en hurtig, nem og lækker opskrift! 

Ca. 20-25 chili cheese tops.

400 gram cheddar ost
syltede jalapeños
mel
rasp
4 æg
salt og peber

Først rev vi cheddar osten i en skål. Vi skar de syltede jalapeños i rigtig små stykker (Hvis man er til det stærke så kom ekstra jalapeños i, vi brugte dog kun 6-7 stykker som gav en mild smag). Man tilsætter derefter de hakket jalapeños ned i osten og tilføjer lidt salt og peber. Rør det godt rundt (brug hænderne). Så triller du små kugler ud af osten (det er op til jer selv angående størrelse). Derefter skal kuglerne trilles i mel. Det skal så dyppes ned i æg og dækkes til med rasp (Man skal dobbeltpanere dem, da osten kan nemt flyde ud når de skal frituresteges). Gentag derfor panering. Til sidst steger man chili cheese tops'ene i en frituregryde ved 160 grader i 2-3 minutter.


God fornøjelse.



4 kommentarer:

  1. Helt enig - er selv blevet afhængig af dem. Jeg skal helt bestemt prøve din opskrift.

    Vh.
    Bettina

    SvarSlet
  2. Hejsa.
    Vi er helt enige med dig i, at der ryger en frygtelig masse penge på det. Desuden skal vi helt klart prøve din opskrift idag! :)

    Vh.

    SvarSlet
  3. Er glad for i kunne bruge opskriften! Held og lykke :-)

    SvarSlet
  4. Jeg bliver nødt til at oversætte denne side til engelsk, så alle andre kan lave mad og spise denne lækre mad!

    SvarSlet